MarqID textielbedrukking
we set the mark

MarqID is specialist in het leveren van textiel en textielbedrukking en dé creatieve partner voor het personaliseren van producten voor promotionele doeleinden. Of het nu gaat om een eenvoudig clublogo of een full color foto, ons maatwerk, maar vooral onze persoonlijke insteek maakt alles mogelijk. Nog geen logo of slogan? Geen probleem, laat je verrassen door de creativiteit van onze ontwerpers voor een persoonlijk en uniek resultaat!

Wie zijn wij

Wij werken met passie en aandacht voor onze opdrachtgevers, waarbij snelheid en accuratesse belangrijke kernwaarden vormen. Wat dat precies betekent? Dat wij altijd voor je klaarstaan, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze producten en diensten leveren wij door heel Nederland.                                                                                                               

Wat doen we

Wij zijn specialist in het leveren van textiel en textielbedrukking en dé creatieve partner voor het personaliseren van producten voor promotionele doeleinden. Je kunt je eigen kleding en producten laten bedrukken of kiezen uit ons brede aanbod aan artikelen. Mocht je niet over een logo, slogan of print beschikken, dan helpen onze ontwerpers je graag op weg!

Hoe werken we

Wij begrijpen dat kwaliteit en flexibiliteit belangrijke voorwaarden zijn voor onze opdrachtgevers. Zo bedrukken en leveren wij al vanaf één stuk, razendsnel bezorgd door heel Nederland! Wij gaan graag een partnership aan met onze opdrachtgevers, waarbij we out of the box denken om tot het beste resultaat te komen.